De ultieme zomervakantie beleving…….

De zomervakantie is begonnen. Voor vele van jullie een periode waar je al lange tijd mee bezig bent: uitkiezen van de bestemming, uitzoeken van een hotel, camping of andere overnachtingsmogelijkheden, boekjes lezen over de omgeving, plannen maken wat je gaat doen, inpakken, de laatste dingen kopen. Een zeer leuke, voor sommige mensen hectische tijd, maar ook dat hoort bij de ultieme vakantiebeleving.

Nu de vakantie van start gaat wordt het spannend: wat wordt het weer, hoe is de accommodatie/ camping etc., gaan de kinderen zich vermaken en hoeveel vertraging zullen we hebben op de reis naar de vakantie toe?

De eerste stappen naar de vakantie toe zijn belangrijk voor de totale vakantiebeleving: goede plekken in het vliegtuig, zonder files met de auto opstap, het ontvangst op de camping/hotel etc.

Voor de toeristensector is dit moment suprême.

En dan…. schrikt de wereld wederom op door een laffe daad waarbij veel mensen om het leven zijn gekomen: lokale bewoners, maar ook mensen die net zoals wij allemaal zich zo hebben voorbereid op hun vakantie. Wat een drama!

Voor alle slachtoffers, voor de nabestaanden en ook voor alle mensen in de toeristische sector die zo hard werken om de toeristen de ultieme zomervakantie beleving te geven.

Ik hoop wens dat iedereen geniet van zijn of haar vakantie. Dat de beleving optimaal is en dat we met z’n allen durven laten zien dat we ons leven en economie niet laten beïnvloeden door deze laffe daden.

Een iets wat andere blog dan dat jullie van mij gewend zijn, maar ik voelde deze behoefte.

Geniet, kom bij en dan kun je na de zomer weer fris aan de bak.

Groeten Mariëlle